lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Denné správy, Lekárske články a zaujímavosti - Lekari.sk / strana 10535 Pravidelne aktualizované lekárske spravodajstvo zo Slovenska a zahraničia.

Lekarne.sk

A. DANKO: Lekári tlak "prepaľujú", zastavenie transformácie poškodí nemocnice

Bratislava 28. novembra (TASR) - Lekári "prepálili" svoj tlak na vládu, jednak pri platových požiadavkách neberú do úvahy silu ekonomiky, jednak poškodzujú nemocnice zastavením ich transformácie na akciové spoločnosti. Na dnešnej tlačovej konferencii to povedal prvý podpredseda Slovenskej národnej strany (SNS) Andrej Danko. "Myslím si, že lekári to prepaľujú, myslím si, že je nešťastie, že ...

Lekarne.sk

ZDRAVIE: Na Slovensko prišlo pomôcť 25 českých vojenských lekárov-2

Bratislava 3. decembra (TASR) - Autobus s 25 českými vojenskými lekármi dnes o 16.00 h dorazil do Bratislavy. Časť z nich bude pomáhať v hlavnom meste, ostatných odvezú do nemocníc v Nitre, Žiline a v Ružomberku. Informáciu o počte lekárov spresnil hovorca Ozbrojených síl SR Peter Michnica.

Lekarne.sk

ČR: Úrad zvoláva Češky so silikónovými prsiami na kontrolu

Praha 3. januára (TASR) - Český Štátny ústav pre kontrolu liečiv dnes vyzval ženy s prsnými implantátmi od francúzskeho výrobcu PIP, aby sa nechali vyšetriť. Implantáty môžu byť škodlivé a praskať. Žiadne nežiaduce prípady však ústav v Česku zatiaľ nezaznamenal, informoval spravodajský portál iDNES.

Lekarne.sk

ZDRAVIE: ÚDZS musel narýchlo meniť webové sídlo

Bratislava 21. februára (TASR) - Úrad, ktorý dohliada nad zdravotnými poisťovňami a poskytovaním zdravotnej starostlivosti, musel dnes narýchlo zmeniť svoje webové sídlo. Dôvodom je útok na jeho pôvodnú webstránku www. udzs.

Lekarne.sk

Venezuela: Prezident Chávez sa vracia na Kubu na ďalšie kolo ožarovania

Caracas 1. apríla (TASR) - Venezuelský prezident Hugo Chávez oznámil, že sa opäť vracia na Kubu na ďalšie kolo ožarovania v rámci liečby rakoviny. Päťdesiatsedemročný Chávez vo svojom sobotňajšom televíznom príhovore uviedol, že cestuje do Havany na druhé kolo ožarovania po nedávnej operácii, v rámci ktorej mu lekári vyoperovali druhý malígny nádor z panvy. Prvý nádor mu z tej istej oblasti ...

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: