lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Mjanmarsko potvrdilo prvé prípady nákazy koronavírusom Rangún 23. marca (TASR) - Mjanmarsko v pondelok potvrdilo prvé dva prípady nákazy novým koronavírusom. ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 23.03.2020 categoryDenné správy

Rangún 23. marca (TASR) - Mjanmarsko v pondelok potvrdilo prvé dva prípady nákazy novým koronavírusom. Jedna osoba sa nakazila v najväčšom meste tejto ázijskej krajiny Rangún a ďalšia v Čjinskom štáte. Informovala o tom agentúra AP.Pacientom v Rangúne je 26-ročný muž, ktorý sa nedávno vrátil z Británie a hospitalizovali ho v sobotu. Druhý pacient je muž vo veku 36 rokov, ktorý v nedávnej dobe navštívil Spojené štáty a do nemocnice ho prijali v pondelok, uviedlo na svojej stránke na Facebooku tamojšie ministerstvo zdravotníctva.Mjanmarsko zdieľa s najhoršie postihnutou Čínou dlhú spoločnú hranicu. Mjanmarská vláda už obmedzila vstup do krajiny návštevníkom z najviac zasiahnutých krajín a zrušila aj aprílové novoročné oslavy.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...