lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


B.BYSTRICA: Lekárom DFNsP, ktorí dali výpovede, uložili pracovnú povinnosť Banská Bystrica 1. decembra (TASR) - Všetkým lekárom, ktorí dali v Detskej fakultnej nemocnici s ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Banská Bystrica 1. decembra (TASR) - Všetkým lekárom, ktorí dali v Detskej fakultnej nemocnici s poliklinikou (DFNsP) v Banskej Bystrici výpovede, bola uložená pracovná povinnosť. TASR to uviedol riaditeľ nemocnice Ján Nosko.Pokračoval, že prostredníctvom obvodného úradu sa im v priebehu dnešného dňa doručuje. Nosko skonštatoval, že dnes do práce nastúpili aj takí lekári, ktorým ešte povinnosť nebola doručená, nečakali teda na jej doručenie a prišli sami od seba.Napriek tomu, že je už 1. decembra, neodkladná starostlivosť je v nemocnici zabezpečená podľa Noska v plnom rozsahu. Na ošetrenie budú pacienti čakať ako v bežnom režime, "v prípade neprítomnosti lekára na ambulancii bude dispenzarizovaný pacient preložený," dodal Nosko.Pokiaľ ide o plánované operácie, odkladajú sa na najbližší termín, ako v prípade práceneschopnosti lekára počas normálnej prevádzky nemocnice, vysvetlil Nosko.V nemocnici je stiahnutých 28 výpovedí, 32 lekárov vo výpovedi ešte stále je.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...