lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Streda, 03.04.2024 Zobrazené: 808734x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Zľava na vozidlá Škoda 10% pre lekárov a zdravotníckych profesionálov


Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.


IMPA je spoločnosť, ktorá pôsobí na Slovenskom trhu ako najväčšia sieť autorizovaných predajní a servisov vozidiel značky Škoda a najväčšia sieť autorizovaných servisov vozidiel značky VW. S viac ako 28 ročnou prítomnosťou v automobilovom odvetví si IMPA získala uznanie a dôveru zákazníkov v celej krajine.


Základom IMPA sú moderné a dobre vybavené prevádzky, ktoré sa nachádzajú vo viacerých lokalitách Stredného a Západného Slovenska. Spoločnosť ponúka aj širokú škálu doplnkových služieb a produktov. Patrí sem napríklad poistenie, financovanie, leasing a mnoho ďalších možností, aby zákazníci mali kompletné riešenie pre svoje automobilové potreby pod jednou strechou.


Kúpa nového alebo ojazdeného vozidla Škoda v IMPA prináša množstvo výhod, ktoré robia túto voľbu atraktívnou a rozumnou pre zákazníkov. Od záruky kvality až po odborný servis a širokú ponuku vozidiel. IMPA sa snaží zabezpečiť, aby každý zákazník odchádzal s pocitom spokojnosti a dôvery vo svoje vozidlo a služby, ktoré poskytuje.


IMPA je nielen o obchode a servise, ale aj o spoločenskej zodpovednosti a zapojení do komunity. Spoločnosť podporuje rôzne miestne iniciatívy a podujatia a aktívne sa angažuje v lokálnych aktivitách. Preto sa tiež rozhodla oceniť kvalitu zdravotníckych služieb a vyjadriť tak obdiv a vďačnosť za ich prácu.


Nemocnice a ľudia, ktorí v nich pracujú, si prechádzajú náročnými obdobiami. Takáto oddanosť si zaslúži osobitné uznanie. Ako malé poďakovanie pre profesionálov v zdravotnej starostlivosti si IMPA pripravila špeciálnu ponuku:



  • 10% zľava na vozidlo,



  • zľava na servisné práce a na materiál,



  • náhradné vozidlo pri servise zdarma,



  • odkúpenie starého vozidla,



  • výhodné financovanie.




Touto výnimočnou ponukou chce IMPA vyjadriť rešpekt práci zdravotníkov a priniesť im nielen výhody kúpy vozidla, ale aj zaslúžený komfort a spokojnosť.


Viac informácií o ponuke je možné nájsť na https://www.impa.sk/vynimocna-ponuka-pre-lekarov-a-zdravotnickych-profesionalov/ alebo sa informujte priamo na prevádzkach IMPA.