lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


XYLICARE cukríky s xylitolom Cukríky XYLICARE dental candy sú horúcou novinkou, ktorú si rýchlo zamiluje celá rodina. Jedná sa ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Piatok, 11.09.2020 Zobrazené: 159175x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Cukríky XYLICARE dental candy sú horúcou novinkou, ktorú si rýchlo zamiluje celá rodina. Jedná sa o 100% organické cukríky vyrobené z prírodného brezového cukru, ktorý má výnimočne pozitívny vplyv na zdravie ústnej dutiny.

Brezový cukor - xylitol, obsahuje o 40% menej kalórií ako klasický biely cukor a disponuje glykemickým indexom 7. Cukríky dental candy sú tak vhodné aj pre diabetikov a ľudí držiacich diétu. XYLICARE dental candy je čisto prírodný produkt obohatený o esenciálne oleje (citrón alebo eukalyptus), ktoré cukríkom dodávajú výnimočnú chuť. Každý cukrík obsahuje 3,8 gramu brezového cukru a v ústach sa rozpúšťa približne 7 – 10 minút.

Pomalé rozpúšťanie cukríkov v ústach umožňuje postupnú alkalizáciu všetkých zákutí ústnej dutiny. Brezový cukor má mierne zásaditú štruktúru, čím neutralizuje kyslé prostredie ústnej dutiny, ktoré je živnou pôdou pre baktérie. Alkalizujúce účinky brezového cukru spôsobujú pri dlhodobom užívaní pokles výskytu zubného povlaku a kazu až 85%, čo vedecky potvrdil Turkuov výskum z roku 1975.


Cukríky XYLICARE dental candy sú unikátnym spôsobom, ako spojiť príjemné s užitočným. Potešia výnimočnou sladkou, no zároveň prírodne jemnou chuťou. Dental candy je plnohodnotný cukrík, ktorý je perfektnou náhradou nezdravých sladkostí s obsahom bieleho cukru. Okrem potešenia chuťových buniek naviac prispeje k zlepšeniu celkového zdravia ústnej dutiny. Cukríky dental candy neobsahujú žiaden cukor, glutén, ani farbivá. Ich zloženie je 100% vegánske a vedecky dimenzované tak, aby boli pozitívne účinky na ústnu dutinu maximalizované do najvyššej možnej miery.

Vďaka cukríkom XYLICARE dental candy máte moderný doplnok ústnej hygieny vždy poruke. Praktické balenie umožňuje nosiť ich všade so sebou a dopriať si ich kedykoľvek po jedle, pred spaním, či počas bežných každodenných aktivít. Cukríky XYLICARE dental candy sú dostupné v dvoch príchutiach – citrón a eukalyptus. Balenie má hmotnosť 95 gramov a obsahuje 25 cukríkov.


ZDROJ: www.altevita.sk

Štítky :

Prečo vymeniť kávu za matcha čaj?

Ste milovníkom kávy? Ak áno, prečo ju pijete? Dôvodom je častokrát nezameniteľná chuť, dodanie energie či jednoducho zvyk. Káva však nepatrí...