lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Velcon - profesionálne zdvíhacie zariadenia pre hendikepované osoby Spoločnosť Velcon bola založená v roku 2002 , ako subjekt ktorého jediným poslaním a víziou ...

authorLekari.sk categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Spoločnosť Velcon bola založená v roku 2002 , ako subjekt ktorého jediným poslaním a víziou bolo priniesť kvalitné a odborné riešenia v oblasti bezbariérovosti na Slovensku a byť tak profesionálom v oblasti montáží a servisov zdvíhacích zariadení pre hendikepované osoby. Jeho dominantná pozícia je v tejto oblasti zabezpečovaná kvalitným servisným a obchodným zázemím v rámci celého Slovenska.
Spoločnosť Velcon má dnes 25 zamestnancov a pracovníkov vrátane vlastných revíznych technikov. Na Slovensku máme už viac ako 1000 spokojných zákazníkov, o ktorých sa staráme po celej doby životnosti zariadenia, zabezpečujeme odborný, promptný záručný a pozáručný servis. Velcon je zároveň jedinou firmou v oblasti bezbariérovosti,dodávok a montáží zdvíhacích zariadení pre zdravotne postihnuté osoby, ktorá spĺňa štandardy kvality ISO na Slovensku a je držiteľom certifikátu kvality ISO 9001. Naša činnosť sa delí na dve základné oblasti a to, bezbariérové prístupy a stropné zdvíhacie systémy, na obidve odvetvia má Velcon osobitne vyškolených špecialistov. Obchodný zástupcovia a konzultanti v regiónoch sú pripravený každému klientovi priniesť riešenie na mieru jeho požiadavkám a priestorovým možnostiam. Spokojnosť a dlhodobo dobré meno medzi našimi zákazníkmi je pre nás najdôležitejším kritériom úspechu a cieľom za ktorým ideme. Zriadili sme preto nonstop bezplatnú telefonickú linku pre nahlasovanie porúch a poradenstvo ohľadom bezbariérovosti. Pre dosahovanie vysokej kvality starostlivosti o našich klientov sme zaviedli v našej spoločnosti sofistikovaný informačný systém, vyrobený na mieru potrebám našich klientov. Zariadenia, ktoré tvoria náš sortiment sú vysoko kvalitné zariadenia od výrobcu VIMEC, ktorý pôsobí v 53 krajinách sveta a je lídrom v oblasti zdvíhacích zariadení v Európe. Tento výrobca svoje výrobné technológie a zariadenia vyvíja už takmer 30 rokov a o ich bezkonkurenčnej kvalite, funkčnosti a hlavne bezpečnosti, už dnes nikto nepochybuje. V súčasnosti tieto zariadenia využívajú aj stovky spokojných klientov na Slovensku.

Produktové portfólio zdvíhacích zariadení pre imobilné osoby zahŕňa najmä zvislé zdvíhacie plošiny, šikmé schodiskové plošiny, schodolezy, šikmé schodiskové sedačky – stoličkové výťahy, nájazdové rampy a stropné zdviháky. Každé z týchto zariadení má svoje video ,ktoré je k dispozícii na našej webovej stránke www.velcon.sk .Radi vám odpovieme na vaše otázky na našej bezplatnej infolinke 0800 199 060.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...