lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


V dňoch 8. – 9. októbra 2021 sa v Bratislave uskutočnia 10. medzinárodné job days lekárstva a zdravia. Na akcii sa odborným návštevníkom predstavia top nemocnice a zdravotnícke zariadenia zo Slovenska, Českej republiky, ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Utorok, 14.09.2021 Zobrazené: 1231649x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Vážené lekárky a vážení lekári,


vážené študentky a vážení študenti lekárskych fakúlt,


vážené ošetrovateľky a vážení ošetrovatelia,



v dňoch 8. – 9. októbra 2021 sa v Bratislave uskutočnia 10. medzinárodné job days lekárstva a zdravia. Na akcii sa odborným návštevníkom predstavia top nemocnice a zdravotnícke zariadenia zo Slovenska, Českej republiky, Nemecka, Rakúska a jedna nemocnica zo Švajčiarska. Job days cielia na lekárky a lekárov s atestáciou, začínajúcich lekárov, rovnako ako na študentky a študentov lekárskych fakúlt od 3. ročníka vyššie. Job days poskytujú platformu na informovanie sa o ďalšej kariére, možnostiach ďalšieho vzdelávania či dohodnutie odborných praxí a stáží. Na všetko, čo Vás zaujíma, sa budete môcť pýtať priamo zodpovedných manažérov zastúpených nemocníc. Ponúka sa 150 pracovných miest vo všetkých odbornostiach, záujem je takisto o atestované/-ých a vrchné/-ých lekárky/lekárov! Voľné miesta sa týkajú najmä nasledujúcich odborností: anestéziológia, neurológia, vnútorné lekárstvo, všeobecné lekárstvo, lekárstvo pre deti a dorast, ortopédia, úrazová chirurgia, urológia, psychiatria, kardiológia, paliatívna medicína a ďalšie! Akcia je ďalej určená kvalifikovanému ošetrovateľskému personálu! V rámci sprievodného programu prebehne tombola s atraktívnymi finančnými a vecnými cenami.



Počas job days budú, samozrejme, dodržiavané všetky aktuálne hygienické a protiepidemické opatrenia. Ako usporiadateľ budeme vyžadovať dôsledné dodržiavanie platných pravidiel, najmä preukázanie očkovania, prekonania choroby alebo predloženie negatívneho testu. Táto povinnosť platí tak pre návštevníkov, ako aj vystavovateľov a pracovníkov usporiadateľa!



Usporiadateľ:


Agentúra RTK International



Miesto konania:


Hotel Radisson Blu Carlton, Bratislava


Hviezdoslavovo nám. 3



Začiatok akcie:


Piatok 8. 10. 2021


11.00 – 17.00 hod.


Sobota 9. 10. 2021


10.00 – 16.00 hod.



Vstup zadarmo!

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.