lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Teambuildingy v Tatrách Residence Lesná je skvelé miesto pre teambuildingy a firemné podujatia v úchvatnej prírode a s ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Pondelok, 15.05.2023 Zobrazené: 546323x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk


Residence Lesná je skvelé miesto pre teambuildingy a firemné podujatia v úchvatnej prírode a s nadštandardnými službami.



Ak hľadáte jedinečný a pútavý spôsob, ako spojiť svoj tím, Residence Lesná vám ponúka rôzne teambuildingové aktivity. Od vonkajších dobrodružstiev po vnútorné výzvy, má niečo pre každého.

Medzi najobľúbenejšie outdoorové aktivity, ktoré vie rezort zabezpečiť, patria túry so sprievodcom, jazda na horskom bicykli, paintball, či lukostreľba. Tieto aktivity sú navrhnuté tak, aby fyzicky motivovali váš tím a zároveň podporovali tímovú prácu a komunikáciu.

Pre tých, ktorí uprednostňujú indoorové aktivity, sú v ponuke rôzne teambuildingové hry a výzvy. Zážitok z Escape Room je obľúbený u fanúšikov a určite prinúti váš tím spolupracovať pri riešení hádaniek a plnení výziev.

Okrem teambuildingových aktivít rezort v dvoch hoteloch ponúka celý rad konferenčných priestorov a rôzne typy ubytovania, aby váš tím mal všetko, čo potrebuje na to, aby bol produktívny a úspešný. Profesionálny personál je vždy po ruke, aby vám pomohol s akýmikoľvek potrebami alebo otázkami, ktoré môžete mať.



V hoteli Lesná vedia, že starostlivosť o seba je nevyhnutná pre vašu celkovú pohodu. Preto robí všetko preto, aby ste vy a váš tím mohli uniknúť stresu každodenného života. A to sa vám najlepšie podarí v Lesná SPA by L"Occitane . Súčasťou ubytovania je vstup do wellness centra s bazénom, saunami, vírivkou a fenomenálnym výhľadom na štíty Tatier.



Lesná SPA by L"Occitane ponúka množstvo ošetrení, či už preferujete klasickú masáž alebo ošetrenie tváre, skúsení terapeuti sú vyškolení, aby vám poskytli výnimočný zážitok šitý na mieru vašim potrebám. Ošetrenia využívajú len produkty celosvetovo uznávanej značky L"Occitane najvyššej kvality, vyrobené z prírodných ingrediencií.




Pri vašom ďalšom teambuildingovom podujatí určite stojí za zváženie Residence Lesná, kde vytvoria nezabudnuteľný zážitok pre váš tím.





Zdroj: residencelesna.sk

Štítky :