lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Štýlové zdravotnícke oblečenie za super ceny Máte problém nájsť pekné a kvalitné zdravotnícke oblečenie za prijateľnú cenu?

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Štvrtok, 14.03.2019 Prečítané: 14641x Zobrazené: 529659x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Už ďalej nemusíte robiť kompromisy. Kliknite si na internetový obchod www.rentagroup.sk . Nájdete v ňom zdravotnícke košele, nohavice, plášte, šaty, tričká a mikiny. To všetko za skutočne bezkonkurenčné ceny na trhu.

Firma začala na Slovensku pôsobiť asi pred ôsmimi rokmi. Reagovala na fakt, že zamestnávateľ poskytuje zamestnancom priemerne jednu súpravu za rok. Na plnohodnotnú prácu je to príliš málo. Mnoho zdravotných sestier a lekárov, však nechce míňať vlastnú výpatu za zbytočne predražené pracovné odevy. Práve preto vznikla spoločnosť Rentagroup…

Ak si myslíte, že zdravotnícka košeľa do 12 eur musí byť nudná, biela a z materiálu, ktorý by ste na seba nedali, mýlite sa. Na www.rentagroup.sk si vyberiete zo širokej škály farieb a strihov. Naviac látka, z ktorej sú odevy vyrobené, je veľmi príjemná na nosenie, nezráža sa a nepúšťa farbu. Vďaka optimálnemu pomeru bavlny a polyesteru (80/20) oblečenie dýcha, nekrčí sa a je vhodné do letného i zimného obdobia.

Jedinečné vzory

Osobitnou a veľmi obľúbenou kategóriou na rentagroup.sk sú vzorované košele zo 100% bavlny. Vyberiete si z mnohých zaujímavých motívov , ktoré podškrtnú vašu výnimočnosť. Ponuka vzorov sa priebežne mení, aby pravidelní zákazníci boli v práci vždy fresh s úplne novým štýlom. V kombinácii s farebnými nohavicami, ktoré v obchode tiež nájdete, si vytvoríte jedinečný pracovný odev.

Firma sa snaží pomôcť tým, ktorí to potrebujú. Preto sú vzorované košele vyrábané v slovenských chránených dielňach, kde dostávajú pracovné príležitosti ľudia s postihnutím.

Variácie veľkostí

Oblečenie dostanete vo veľkostiach XXS - 5XL, takže padne skutočne každému.

Ako si objednám?

Objednáte si cez stránku https://www.rentagroup.sk/ , ako cez bežný e-shop. Pre viac informácií o produktoch môžete kliknúť na sekciu KONTAKT, kde nájdete mail a telefónne číslo priamo do spoločnosti. V prípade, že plánujete väčšiu objednávku (napr. pre celé oddelenie), dá sa so spoločnosťou dohodnúť aj na dodaní vzoriek, ktoré si môžte vyskúšať, aby si každý vybral pri nákupe správnu veľkosť.

Špeciálna akcia

V prípade, že vás článok zaujal a plánujete v obchode nakúpiť, použite pri objednávke nad 30 eur špeciálny promokód LEKARI30 (napíšte do komentára k objednávke). Len vy, fanúšikovia stránky www.lekari.sk tak dostanete darček ! Za každých dalších 30€, dostanete ďalší darček.

Štítky :

Prečo vymeniť kávu za matcha čaj?

Ste milovníkom kávy? Ak áno, prečo ju pijete? Dôvodom je častokrát nezameniteľná chuť, dodanie energie či jednoducho zvyk. Káva však nepatrí...