lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Sloboda aj s inkontinenciou Celý život sa snažíme, aby nám náhodou niečo neušlo - v mladosti sú to skôr ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Utorok, 03.05.2022 Zobrazené: 1732621x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Celý život sa snažíme, aby nám náhodou niečo neušlo - v mladosti sú to skôr párty alebo výlety s kamarátmi, na ktoré budeme dlho spomínať, neskôr robíme nemožné, aby nám neušli vzácne chvíle s deťmi, ktoré tak rýchlo vyrastú.


Inkontinencia je jeden z prípadov, kedy sa vám môže zdať, že musíte ubrať zo svojho životného štandardu. Opak je však pravdou. Existuje množstvo spoľahlivých inkontinenčných pomôcok, vďaka ktorým môžete robiť všetko tak, ako doteraz. A naozaj vám nič neujde!


Správne pomôcky sú kľúčom k vášmu komfortu a pri únikoch moču rozhodne nestačia bežné menštruačné vložky. Mýtus o zníženej kvalite života tak s kvalitnými pomôckami a včasnou liečbou ostane naozaj len mýtom.



Diskrétne a spoľahlivo


MoliCare Pants sú vhodnou alternatívou aj pri ťažkých prípadoch inkontinencie. Tieto diskrétne pomôcky sú vyrobené z priedušného materiálu, ktorý pohlcuje pachy, majú optimálne pH 5,5 a antibakteriálny povrch, takže chránia pred vznikom zaparenín. Na prvý pohľad pôsobia ako klasická spodná bielizeň a rovnako sa aj používajú. Stačí si ich len natiahnuť a nič vás neobmedzuje vo vašich obľúbených aktivitách.



Nenápadná inkontinenčná bielizeň


Dámska verzia Lady Pants má decentné prevedenie v bielej farbe s dizajnom drobných ružových motýlikov. Vďaka ich vzhľadu a pohodlnosti sú rovnako nenápadné pod oblečením ako bežné nohavičky. Dokážu zachytiť moč aj niekoľko hodín, takže sa môžete pokojne vybrať aj na dlhší výlet do prírody, či na návštevu blízkych a nikto si nič nevšimne.



Pánska anatomicky tvarovaná inkontinenčná bielizeň Men Pants pripomína šedým dizajnom bežné slipy, no dokáže pohltiť viac, ako liter tekutiny, neutralizuje pachy a nedráždi citlivú pokožku. Ich antibakteriálny povrch ničí až 99,9 % baktérií.


Oboje sú dostupné v rôznych veľkostiach s rôznymi stupňami absorpcie.



Nenechajte si nič ujsť


Pocit slobody je dôležitý v každom štádiu nášho života. Hoci význam tohto slova sa pre nás počas jednotlivých štádií mení, sloboda nám prináša radosť a šťastie v akomkoľvek veku.


Pri inkontinencii sa nemusíte tohto pocitu vzdávať. S použitím správnych pomôcok, na ktoré sa môžete spoľahnúť a ktoré vám zaručia diskrétnosť, nie je život s únikom moču o nič menej slobodnejší. MoliCare Pants sú riešením pre aktívnych ľudí, ktorí milujú výlety do prírody či za kultúrou, pre všetkých, ktorí sa odmietajú vzdať plnohodnotných chvíľ slobody. Objavte nové možnosti, ktoré život ponúka s MoliCare Pants a už vám nič neujde.

ZDROJ: www.hartmann.info/sk-sk/produkty

Štítky :