lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Projekt - My medical career - lekári v Nemecku My medical career je projekt spoločnosti br-Personalvermittlung und Beratung, ktorá sa zaoberá sprostredkovaním práce a ...

authorLekari.sk categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

My medical career je projekt spoločnosti br-Personalvermittlung und Beratung, ktorá sa zaoberá sprostredkovaním práce a poradenstvom pre nemecky hovoriacich špecialistov z oblasti zdravotníctva prevažne do nemeckých nemocničných zariadení.


Spoločnosť je schopná poskytnúť kompletné poradenstvo vo všetkých fázach a procesoch sprostredkovania práce od náboru kvalifikovaných zdravotníckych špecialistov, cez kvalifikované poradenstvo v oblasti tak integračnej problematiky ako i administratívnych záležitostí, cez priamu komunikáciu s nemeckými zamestnávateľmi a získavaním nových klientov z radov nemocničných zariadení. Ponúkame poradenstvo pred podpisom pracovnej zmluvy, ale tiež poradenstvo pri uznané rokov Vášho vzdelávania na Slovensku, či uznania Vašej odbornej kvalifikácie. Naša starostlivosť o klientov a kandidátov nekončí podpísaním pracovnej zmluvy kandidáta s klientom, naša spoločnosť sa usiluje byť rovnocenným partnerom pre obe strany, partnerom ktorý spoľahlivo reaguje na požiadavky trhu, prispôsobuje svoje služby tak požiadavkám klientov ako i kandidátov.


V dôsledku sieťovania našich služieb prostredníctvom partnerských spoločností vieme naším kandidátom poskytnúť profesionálny personálny coaching pri získavaní aj vyšších pracovných pozícií, či úplné poradenstvo pri prevzatí alebo kúpe lekárskej praxe. Klientom i kandidátom ponúkame tiež burzu pracovných pozícií.


Požiadavky nemeckého pracovného trhu na nových špecialistov aj z oblasti zdravotníctva pretrvávajú, rovnako sú v Nemecku vítaní aj špecialisti z krajín EÚ. To čo sa v posledných mesiacoch zmenilo sú omnoho vyššie nároky zamestnávateľov na jazykové vybavenie týchto špecialistov a na ich schopnosť dlhodobo sa presadiť na pracovnom trhu. Omnoho väčšie šance presadiť sa na trhu majú špecialisti, ktorí majú potencionálnym zamestnávateľom čo ponúknuť. Hlavne lekári a zdravotníci s praxou a s výbornými jazykovými znalosťami.

Spoločnosť My medical career v týchto dňoch intenzívne hľadá atestovaných lekárov špecialistov a to hlavne neurológov, internistov, kardiológov, gastroenterológov, traumatológov ale tiež lekárov-asistentov aspoň s dvoj-, trojročnou praxou. Pre tri nemocničné zariadenia hľadáme lekárov asistentov, aj začiatočníkov, ktorých motiváciou je získať odborné vzdelanie z oblasti interná medicína, všeobecné lekárstvo, kardiológia, pracovné lekárstvo, neurológia a psychiatria. U všetkých kandidátov očakávame excelentné jazykové schopnosti, silný enthusiazmus a motiváciu naďalej pracovať na svojich odborných ako i jazykových vedomostiach.


Pre viacerých našich klientov hľadáme stredný zdravotnícky personál, zdravotné sestry a ošetrovateľov, na trvalý pracovný pomer, u ktorých je predpoklad uznania ich odborného vzdelania. Samozrejme aj u týchto kandidátov je podmienkou znalosť nemeckého jazyka minimálne na úrovni B2 Európskeho
referenčného rámca.


Všetky informácie môžete nájsť na www.mymedicalcareer.de.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...