lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Poznáte nápoj čo vylieči aj „opicu“ ? Chcete sa baviť na párty s tým, že si nepôjdete po nej ľahnúť s točením ...

authorLekari.sk categoryZaujímavosti

Poznáte nápoj čo vylieči aj „opicu“ ?
Chcete sa baviť na párty s tým, že si nepôjdete po nej ľahnúť s točením hlavy, dehydratáciou a ráno sa nezobudíte s „opicou“? Riešením na doterajšie komplikácie s konzumáciou alkoholu je jediný produkt na slovenskom trhu - ALCOHOL KILLER. Jeho tajomstvo sa ukrýva v prírodnom zložení, ktoré neobsahuje farbivá, stabilizátory ani konzervačné látky. Zaujímavosťou je, že nepatrí medzi tzv. energetické nápoje a neobsahuje ani taurín, kofeín a ani kalorickú bombu - kukuričný sirup s vysokým obsahom fruktózy (HFCS). Vyrába sa v Rakúsku a účinky tohto nápoja si vychutnávajú ľudia po celom svete, hlavne na americkom a juhoamerickom kontinente.


Ako teda celý proces funguje? Nápoj obsahuje vyvážený pomer životne dôležitých minerálov – vápnika (Ca), horčíka (Mg) a nízky obsah sodíka (Na). Obranné mechanizmy proti alkoholu v ľudskom tele aktivujeß-Glucan, ktorý zvyšuje prirodzenú imunitnú odpoveď organizmu. Pomáha tak znižovať hladinu cholesterolu v krvi a má priaznivý vplyv na srdcovo cievny systém. Nápoj obsahuje prírodné antioxidanty, ktoré vychytávajú voľné radikály, ktoré spôsobujú vážne poškodenia pečene. Sú dôležité pri enzýmových reakciách, posilňujú steny ciev, pomáhajú vstrebávať železo (Fe) a zvyšujú odolnosť organizmu voči infekciám. Alcohol Killer obsahuje aj vitamíny B1 a B6, ktoré sú súčasťou koenzýmov potrebných v energetickom metabolizme, zvlášť v procese metabolizácie alkoholu enzýmom ADH (alkoholdehydrogenáza), čím podporujú nervový a tráviaci systém. Sacharidy dodávajú esenciálnu energiu pre mozog, červené krvinky a svaly. Preto ho môžu ho piť aj tehotné ženy, deti, kardiaci a hypertonici.
Podľa štatistík je spotreba alkoholu na Slovenku okolo 8 litrov čistého 100-percentného alkoholu na jedného obyvateľa (vrátane dojčiat a starých ľudí). Pritom priemerná spotreba obyvateľstva nad 15 rokov je okolo 10 litrov ročne. Orientačne z toho vyplýva, že intenzívne pijúci Slováci vypijú približne necelých 60 litrov čistého liehu ročne. V konkrétnom prepočte sú to zhruba denne 4 veľké pivá plus dve poldeci.



Alcohol Killer nie je len liekom na „poalkoholové stavy“, ale jeho význam je hlavne v podpore fungovania tráviaceho systému, pri trávení ťažko stráviteľných jedál, odbúranie nechutenstva, pomáha pri odbúraní zlých návykov v životospráve, je významnou zložkou zdravej výživy. Jeho unikátne prírodné zložky naštartujú v organizme metabolizmus a prečistia celý tráviaci systém, hlavne pečeň. Jeho tráviace účinky sú tak silné, že postavia aj tzv. „opicu“ na nohy. Preto ten názov Alcohol Killer.

Alcohol Killer je ten správny liek nie len na zažívacie a „alkoholové stavy“, ale jeho konzumácia sa doporučuje zahraničnými lekármi aj ako podporná liečba pri liečbe funkcií pečene a tráviaceho systému, pri liečbe antibiotikami. Napomáha strážiť správnu funkciu pečene a črevnú flóru.
ZNIŽOVANIE ALKOHOLU V ORGANIZME JE INDIVIDUÁLNE!





Závisí od mnohých faktorov ako sú: pohlavie, vek, zdravotný stav, hmotnosť, metabolizmus, množstvo a kvalita konzumovaného alkoholu, konzumované jedlo, atď.





Príklady približného odbúravania alkoholu :




Druh alkoholu: Približná doba samostatného vytriezvenia:Približná doba vytriezvenia s 1 plechovkou Alcohol Killeru

10° pivo 500 ml - 1 hodina - ihneď

12° pivo 500 ml - 2 hodiny - 50 minút

38° brandy , 5 cl - 2 hodiny - 20 minút




Test : 1,5 dl Gordon Gin 38 %



Testované na vzorke 50 ľudí rôzneho veku a pohlavia




Alcohol Killer je nápoj, ktorý môžu piť všetci bez obmedzenia a bez akýchkoľvek okamžitých, alebo dlhodobých následkov, teda aj deti, tehotné a dojčiace matky. Má absolvované klinické testy a je zaradený v ADC číselníku ako výživový doplnok v zozname liečiv. Je možné ho kúpiť v lekárňach a objednať v distribučných spoločnostiach PHOENIX a MED-ART.




Každý, aj ten najprísnejší zdravo sa stravujúci jedinec občas zhreší, zje a vypije niečo nezdravé, občas sa zabaví a odviaže. Nikto sa nestravuje dokonale. A preto je táto zdravá malinovka pre všetkých.



Upozornenie: produkt nemá nabádať na zvýšenú konzumáciu alkoholu a viesť k jeho nerozumnému požívaniu. Naopak jeho cieľom je vychutnať si ho a následne sa zbaviť jeho negatívnych účinkov.




www.alcoholkiller.com

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.