lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Novinka MoliCare® Premium Elastic: prináša viac pohodlia pre pacienta, menej námahy pre ošetrujúceho Ťažkým únikom moču trpí čoraz viac seniorov, imobilných a hendikepovaných ľudí, ale aj pacientov po ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Nedeľa, 01.09.2019 Zobrazené: 718743x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Ťažkým únikom moču trpí čoraz viac seniorov, imobilných a hendikepovaných ľudí, ale aj pacientov po ťažkých operáciách odkázaných na lôžko. Starostlivosť o nich je veľmi náročná a vyžaduje si špeciálny prístup.

Pri akomkoľvek typu inkontinencie je veľmi dôležitý správny výber špeciálnej kozmetiky a absorpčných pomôcok. Pokožka obzvlášť u pacienta s ťažkou inkontinenciou je veľmi citlivá, preto pri nesprávnom a nedostatočnom ošetrovaní dochádza k vzniku nežiaducich zaparenín a dermatitíd. Dôležité je, aby pomôcky na únik moču spĺňali všetky vlastnosti na udržiavanie zdravej pokožky, pocitu komfortu a priedušnosti. Inovatívny pohľad na starostlivosť prinášajú zalepovacie nohavičky MoliCare® Premium Elastic . Vylepšené sú unikátnymi elastickými bočnými pásmi, ktoré zaistia jednoduchšiu starostlivosť a aplikáciu a zlepšujú kvalitu života pacientov s ťažkým únikom moču. Oproti iným inkontinenčným nohavičkám zaberie ich aplikácia až o 20 % kratší čas a o 20 % menej námahy pri prebaľovaní. Túto výhodu ocenia najmä tí, ktorí ošetrujú pacienta doma, v nemocničnom prostredí alebo zariadeniach sociálnych služieb. Pacienti uvítajú pohodlie a pocit bezpečia, pretože výborne sedia každému typu postavy a vďaka bočným pásikom nedochádza k pretečeniu. Krútené vlákno zas udržuje suchý povrch pomôcky s pH 5,5, vďaka čomu pokožka zostáva zdravá bez podráždenia. Indikátor savosti na nohavičkách upozorní na potrebu výmeny inkontinenčnej pomôcky. MoliCare® Premium Elastic sú na predpis v štyroch rôznych veľkostiach od S až po XL a sú vhodné ženy aj mužov.


Objednajte si vzorku na odskúšanie na www.moliklub.sk alebo bezplatne zavolajte na infolinku 0800 100 150, kde vám ochotne poradia s výberom pomôcky.






Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...