lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica tretíkrát získala Slovak Gold Exclusive Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica v týchto dňoch opätovne získala predĺženie platnosti certifikátu Slovak ...

authorLekari.sk categoryZaujímavosti

Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica v týchto dňoch opätovne získala predĺženie platnosti certifikátu Slovak GoldExclusive na ďalších 24-mesiacov. Nemocnica je držiteľom ocenenia od novembra 2006. Cenu udeľuje Nadácia Slovak Gold (uznávaný systém certifikácie produktov nadštandardnej kvality).


Nemocnica Košice-Šaca a.s. 1. súkromná nemocnica, patriaca do skupiny Unipharma, získala certifikát Slovak Gold Exclusive ako prvé zdravotnícke zariadenie na Slovensku a naďalej je jediným zdravotníckym zariadením, ktoré to ocenenie má. Je to ocenenie za výborné hospodárske výsledky a stabilitu, zabezpečovanie ďalších hodnôt, ako sú napríklad investície do ľudských zdrojov, ochrana zdravia a životného prostredia, plnenie si daňových a odvodových povinností, korektné obchodné vzťahy, či verejný prospech.

„Pre mňa i celý tím spolupracovníkov v nemocnici opätovné získanie certifikátu Slovak Gold Exclusive je dôkazom toho, že v našom zdravotníckom zariadení naďalej poskytujeme pacientom kvalitnú zdravotnú starostlivosť a je ocenením našej snahy. Zároveň je pre nás výzvou, aby sme úroveň, ktorú sme dosiahli, neustále udržiavali či zvyšovali. Ďakujem všetkým spolupracovníkom za skvelú spoluprácu,“ povedal Juraj Vančík, riaditeľ nemocnice Košice-Šaca.
Prepožičanie práva používať značku Slovak Gold Exclusive je časovo obmedzené na dobu platnosti, t. j. 24 mesiacov, prípadne na dobu ďalšieho predĺženia jeho platnosti (ďalších 24 mesiacov). Cenu Slovak Gold Exclusive doteraz získalo len 8 firiem.


Nemocnica Košice-Šaca sa okrem Slovak Gold Exclusive pýši aj inými oceneniami, napr. získala integrovaný certifikát manažérstva kvality ISO:2000 a životného prostredia ISO 14001:2004, Cenu primátora mesta, certifikát rodovo zodpovednej organizácie či Baby Friendly Hospital. Oficiálne odovzdanie nového certifikátu prebehne na slávnostnom ceremoniáli v máji 2011.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...