lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Na Donovaloch odštartovala séria regionálnych stretnutí slovenských lekárnikov Na Donovaloch sa včera večer uskutočnilo prvé zo série odborných regionálnych stretnutí lekárnikov, ktoré organizuje ...

authorLekari.sk categoryZaujímavosti

Na Donovaloch sa včera večer uskutočnilo prvé zo série odborných regionálnych stretnutí lekárnikov, ktoré organizuje Slovenská lekárnická komora v spolupráci s Alianciou lekárnikov a spoločnosťou Unipharma – 1.slovenská lekárnická akciová spoločnosť. Hlavnou témou všetkých regionálnych stretnutí sú Lekárne lekárnikom. Stretnutia na Donovaloch sa zúčastnilo viac ako 100 lekárnikov prevažne z banskobystrického kraja.

S odbornými prednáškami na podujatí vystúpil prezident Slovenskej lekárnickej komory Tibor Czuľba, Ondrej Sukeľ z Aliancie lekárnikov, hlavný odborník MZ SR pre lekárenstvo Peter Mihálik a predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Unipharmy Tomislav Jurik. „Cieľom týchto regionálnych stretnutí lekárnikov je začať verejnú odbornú debatu na témy, ktoré najviac zaujímajú slovenských lekárnikov. Predovšetkým ide o tému ako lekárne lekárnikom, vplyv generickej preskripcie na lekárenstvo či o redefinovanie legislatívnych podmienok v lekárenstve, ktoré budú odrážať verejný, a nie obchodný záujem,“ povedal na margo stretnutí Tibor Czuľba, prezident Slovenskej lekárnickej komory.

Po Donovaloch budú regionálne stretnutia lekárnikov pokračovať v priebehu apríla postupne v Košiciach, Trenčíne, Prešove, Nitre, Žiline, Bratislave a Trnave. Odborným garantom podujatia je Slovenská farmaceutická spoločnosť.

Štítky :

NA KOHO MYSLÍŠ, KEĎ SI PRIPÍNAŠ NARCIS? Deň narcisov 2024

Liga proti rakovine pomáha na Slovensku onkologickým pacientom a ich blízkym už 34 rokov a to aj vďaka známej zbierke Deň narcisov. Jej 28. ročník sa bude v uliciach našich miest a obcí konať 18. apríla...