lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Lekari.sk na kongrese všeobecných lekárov V dňoch 24-25. 5.2013 sme sa zúčastnili na kongrese všeobecných lekárov pre dospelých v Žiline. ...

authorLekari.sk categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

V dňoch 24-25. 5.2013 sme sa zúčastnili na kongrese všeobecných lekárov pre dospelých v Žiline.


Na kongrese mimo iných vystúpila hlavná odborníčka pre všeobecné lekárstvo MUDr. Monika Palušková, MBA ako i prezident Slovenskej lekárskej komory MUDr. M.Kollár. Sme radi, že o naše služby medzi zúčastnenými lekármi je veľký záujem, čo je dôkazom našej poctivej práce. Myslíme si, že sa pomaly dostáva pod kožu i náš prvotný slogan: „ Kde inde by mali byť lekári, ak nie na lekari.sk ? “ Sme jediný portál na Slovensku, ktorý sa môže pýšiť vlastnými TV reláciami. Máme najlepší názov pre lekárov na internete. A web stránky, ktoré sa nás snažia kopírovať, nikdy nedosiahnu potrebnú silu, pretože už v samotnom základe, teda v názve, sme NAJ. Sme radi, že i tieto slová, si osvojujú mnohí lekári.


Na fotografii sú naši kolegovia: MUDr. D.Gažiová a Ing. Šestina, ktorí zastupujú portál lekari.sk a priamo sa zúčastnili kongresu.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...