lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Laserová operácia očí bez bolesti a dotyku jedinečnou me-tódou SmartSurfACE 7D. SmartSurfACE 7D je komfortná laserová metóda pre všetkých, ktorí sa túžia zbaviť okuliarov rýchlo a ...

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Utorok, 24.11.2020 Zobrazené: 414191x categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

SmartSurfACE 7D je komfortná laserová met ó da pre všetkých, ktorí sa túžia zbaviť okuliarov rýchlo a s minimálnym zásahom do svojich očí. Oper ácie SmartSurfACE 7D je možn é vykonať iba na najmodernejších laseroch spoločnosť Schwind, ktor é disponujú technol ó giou SmartPulse a prá ve o čn é laserov é centrum EXCIMER je jediným očným centrom na Slovensku, ktor é takýmto prístrojovým vybavením disponuje. Ak si vyberiete met ó du SmartSurfACE 7D zažijete vďaka technol ó gii SmartPulse skutočný „wow efekt “ videnia.


V čom je SmartPulse technol ó gia tak vý nimo čná ?
Ide o technol ó giu, ktorá v kombinácii so 7D laserom dodáva rohovke veľmi hladký povrch a prináša tak skvelú zrakovú ostros ť už krátko po zákroku, prič om v ýrazne skracuje pooperačný diskomfort a značne urýchľuje hojenie. Klienti zažívajú skutočný „wow efekt” už krátko po zákroku. Operačná met ó da SmartSurfACE 7D prin áša pre každ é ho, kto sa laserovej operácie očí obáva, ale najmä pre aktívne žijúcich ľudí a športovcov, skvelú prílež itos ť, ako sa zbaviť okuliarov veľmi komfortným, jemným a bezbolestným spôsobom.


Met ó da SmartSurfACE 7D sa stala celosvetovým trendom.
SmartSurfACE 7D je vhodná pre všetkých klientov, ktorí chcú jasne vidieť bez kontaktný ch šošoviek alebo okuliarov. Je to zároveň jediná opera čná met óda, po čas ktorej sa žiadny nástroj nedotkne Vášho oka a laser vykoná odstránenie epitelu ako aj parenchýmu rohovky v jednom kroku. Vďaka tomu sa výrazne urýchli priebeh cel é ho zákroku (trvá iba pá r sek únd) a minimalizuje riziko dehydratácie rohovky. Pri tejto met ó de sa nepoužíva žiaden alkohol, nevytvára sa žiadna lamela a nenarušuje sa ani rohovka rezom. Met ó da je absolútne bezstresová a navyš e extr é mne presná.






Ako prebieha operačný zá krok?
Narozdiel od in ý ch met ó d, pri met ó de SmartSurfACE 7D prebieha zákrok na povrchu rohovky. Nemôžu tak pri nej nastať žiadne komplikácie vplyvom rezu, ani vytvorením flapu. Tá to najmenej invaz ívna met ó da zanecháva veľkú stabil itu rohovky, zachováva jej elasticitu a pevnosť a poskytuje tak z dlhodob é ho hľ adiska v äčšiu bezpečnosť. Okrem toho, náš prí stroj SCHWIND AMARIS 1050 RS 7D eliminuje epitel (povrch oka) presnejšie a rovnomernejšie, ako manuálne alebo alkoholov é met ó dy.
Osobitý probl é m pri laserový ch z ákrokoch na odstránenie dioptrií predstavuje takzvaný Syndr ó m such é ho oka. Mnohí, ktorí túžia po živote bez okuliarov, laserový zákrok prá ve kv ôli tomuto syndr ó mu nemôžu podstúpiť. Toto však neplatí pre met ó de SmartSurfACE 7D, ktorá vďaka svojmu neinvazívnemu princípu len minimálne ovplyvňuje tvorbu slzn é ho filmu, takže umožňuje podstúpiť laserový zákrok aj klientom s miernou formou Syndr ó mu such é ho oka.


Pre koho je operačná met ó da SmartSurfACE 7D ide álna ?
Opera čná met ó da SmartSurfACE 7D je vhodná najmä pre ľudí s tenkou rohovkou alebo zložitou topografiou rohovky.Taktiež je vhodná na odstránenie strednej a vysokej krátkozrakosti, ďalekozrakosti a astigmatizmu, ako aj pre ľudí, ktorí zároveň trpia sklovcovými zákalčekmi či ochorením nystagmus.



Výhody met ó dy SmartSurfACE 7D:


+ bezbolestná a extr é mne presná opera čná met ó da


+ nie je nutn é vykonávať rez rohovkou


+ rýchle hojenie rohovky


+ rohovka zostáva pevná a zachováva si svoju elasticitu


+ veľmi jemná met ó da bez stresu


+ laser vykoná všetky potrebn é opera čné úkony sám a v jednom kroku


+ skrátenie času operačn é ho zákroku z niekoľkých desiatok minút na niekoľko sekúnd


+ zákrok je možn é vykonať aj na tenšej rohovke


+ dajú sa vykorigovať aj vyššie dioptrie


+ veľmi nízke % komplikácií


+ komplikácie sú spravidla riešiteľn é vhodnou liečbou, bez trvalý ch n ásledkov


+ nižšia tvorba pooperačných jazvič iek


+ rýchlejš ia rehabilit ácia videnia


+ vhodná aj pre klientov trpiacich suchým okom či intoleranciou kontaktný ch šošoviek


+ ideálna pre ľudí, ktorí vykonávajú rizikové š porty a povolania


Ak sa chcete dozvedieť viac o tejto operačnej met ó de, odporúčame navštíviť stránku www.excimer.sk










Štítky :