lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


3 silné argumenty, prečo sa lekárovi oplatí kúpiť obnovený počítač Prečo je obnovený počítač dobrá voľba nie len pre lekára?

authorLekari.sk dateVloženie/úprava Sobota, 24.11.2018 categoryZaujímavosti
Lekarne.sk

Ak nerátame chronických hypochondrov a netrpezlivých pacientov, je málo takých stresujúcich okolností pre lekára v práci ako spomalený alebo nefunkčný počítač. Z času na čas sa stáva, že "stará šunka" sa už ani nedá zapnúť alebo na ňom z nejakého tajného dôvodu nejde spustiť kľúčový program na vedenie evidencie pacientov. Nasleduje teda bezčinné čakanie na počítač alebo zaznamenávanie údajov na papier. Ak chcete predísť takýmto situáciám a pri tom trocha ušetriť, je načase si zaobstarať obnovený počítač. Uvedieme tri silné argumenty, prečo ide o dobrú voľbu.

1. Odolnosť

Obnovené počítače sú business-class modely známych výrobcov (HP, DELL, Lenovo), ktoré boli používané len 2-4 roky veľkými korporáciami alebo bankami v EÚ. Sú teda vo vynikajúcom stave a ich životnosť ani zďaleka neskončila. Tieto mašiny boli obnovené, t. j. dôkladne vyčistené a otestované. Ak bolo nutné, boli vymenené v nich aj problematické súčiastky, aby mohli podávať opäť 100 percentný výkon.

Tieto počítače boli navrhnuté pre aktívne každodenné použitie (8 až 24 hodín denne), sú teda vyrobené z odolnejších a kvalitnejších materiálov. Pri tom poskytujú viac možností konfigurácie a umožňujú lepšiu použiteľnosť. Jednoducho povedané sú kvalitnejšie ako počítače vytvorené pre bežných užívateľov. Majú dlhšiu životnosť, lepšie klávesnice, matnejšie display-e umožňujúce lepšie pozorovacie uhly atď.

2. Dobrý pomer kvality a ceny

Kým nový business-class počítač stojí okolo 1000 eur, rovnaký obnovený počítač môžeme dostať už aj za 300 eur. Pri kúpe obnoveného výrobku teda môžeme ušetriť až 70% pôvodnej ceny a pri tom dostaneme rovnako výkonný, pár rokov užívaný počítač.

Nezabudnime ani na to, že na tieto počítače platí dvojročná záruka, 30-dňová garancia spätného odkúpenia, doprava v rámci Slovenska zdarma do 48 hodín. To znamená, že nešetria len naše peniaze, ale aj náš čas a energiu. Nemusíte sa teda dlho trápiť so záhadami výpočtovej techniky, ale po odoslaní objednávky sa už môžete konečne venovať svojím pacientom. O zvyšok sa postaráme.

3. Praktickosť, i keď nemajú až taký atraktívny vzhľad

Ak si nepotrpíte na tom, aby ste mali v ordinácii najdesignovejší kúsok výpočtovej techniky a nechcete mať notebook inej ako sivej alebo čiernej farby, tak obnovený počítač je priam stvorený pre Vás. Má totiž klasický, minimalistický štýl a je trošku hranatejší v porovnaní s populárnymi notebookmi. Na oplátku je však oveľa výkonnejší, praktickejší a spoľahlivejší, nakoľko údaje pacientov sú viac chránené vďaka špeciálnej zabudovanej ochrane hard disku.

Ak Vám záleží na tom, aby na Vás pacienti zbytočne nečakali kvôli nefunkčnej technike a chcete predísť tomu, aby sa stratili ich údaje, rozhodnite sa pre obnovený počítač. Dostanete kvalitný výrobok za rozumnú cenu. Pozrite si náš sortiment repasovaných PC a notebookov na https://www.furbify.sk/

Ak si objednáte ľubovoľný notebook, alebo PC do 20.12.2018, tak získate automatickú zľavu 5% z ceny objednaného výrobku. Pri nákupe stačí uviesť do poznámky kupónový kód: LEKARI5 .

*Kupónovú zľavu nie je možné zlúčiť s inými zľavami.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.