lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Denné správy, Lekárske články a zaujímavosti - Lekari.sk / strana 10602 Pravidelne aktualizované lekárske spravodajstvo zo Slovenska a zahraničia.

Lekarne.sk

MZ SR: Zástupcovia farmapriemyslu mali za 1. polrok 670.000 stretnutí s lekármi

Bratislava 8. septembra (TASR) – V priebehu prvého polroka 2013 absolvovali lekárski zástupcovia z farmaceutických firiem vyše 670. 000 stretnutí s lekármi. Najviac stretnutí sa uskutočnilo v máji, a to vyše 135.

Lekarne.sk

HUMENNÉ: Dieťa, ktoré spadlo do výťahovej šachty v nemocnici, zomrelo

Humenné 18. októbra (TASR) - K samovoľnému pohybu výťahu a následnému zraneniu malého dieťaťa došlo dnes predpoludním v priestoroch Nemocnice s poliklinikou (NsP) v meste Humenné. Chlapec utrpel zranenia, ktorým aj napriek veľkému úsiliu lekárov o jeho záchranu napokon podľahol. Pri vystupovaní z výťahu, a to troch dospelých osôb a jedného dieťaťa v kočíku, došlo v NsP v Humennom za dosiaľ ...

Lekarne.sk

ZDRAVIE: Deň narcisov v Bratislave vyniesol vyše 225.000 eur

Bratislava 20. apríla (TASR) - Počas piatkového (15. 4.) Dňa narcisov sa v hlavnom meste SR podarilo vyzbierať 225. 853 eur. "Vzhľadom na náročnosť prepočítavania a overovania údajov bude výsledok zbierky za celé Slovensko známy v priebehu nasledujúcich štyroch až piatich týždňov," informovala Martina Myjavcová z Ligy proti rakovine (LPR).

Lekarne.sk

OZNÁMENIE: Odporúčanie pre spotrebiteľov v súvislosti s nebezpečnou baktériou...

Informácia a odporúčanie pre spotrebiteľov v súvislosti s nebezpečnou baktériou E. coli Bratislava 31. mája (TASR) - Shiga toxín-produkujúca Escherichia coli – STEC Shiga toxín-produkujúca Escherichia coli je typ enterohemoragickej E. coli (EHEC) baktérie, ktorá môže spôsobiť mierne črevné ochorenie, až ťažké ochorenie, spojené s komplikáciou poškodenia obličiek. Typickými príznakmi sú kŕče v ...

Lekarne.sk

ZDRAVIE: Súkromná nemocnica s poliklinikou po dvoch rokoch zmení svoje priority

Bratislava 23. júna (TASR) - Súkromná nemocnica s poliklinikou (NsP) Medissimo oslavuje v týchto dňoch dva roky od svojho vzniku. Doterajšie pôsobenie na slovenskom trhu hodnotí jej akcionár ako úspešné. Do tretieho roku však plánuje vstúpiť s novou prioritou, ktorou bude jednodňová chirurgia.

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: