lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Zdravie: V banskobystrickej Rooseveltovej nemocnici zaočkujú v nedeľu 15 ľudí Banská Bystrica 27. decembra (TASR) – Dovedna 15 zamestnancov počas nedele zaočkujú proti ochoreniu COVID-19 ...

authorTASR dateVloženie/úprava Nedeľa, 27.12.2020 categoryDenné správy

Banská Bystrica 27. decembra (TASR) – Dovedna 15 zamestnancov počas nedele zaočkujú proti ochoreniu COVID-19 v banskobystrickej Fakultnej nemocnici s poliklinikou F. D. Roosevelta. TASR o tom informovala jej hovorkyňa Ružena Maťašeje.„Je to v podstate akoby taký testovací deň. Ďalšie dni sa bude počet očkovaných postupne zvyšovať. Očakávame, že v tomto medzisviatočnom období by sme mali zaočkovať okolo 50 ľudí denne,“ konkretizovala hovorkyňa.Medzi prvými očkovanými boli podľa jej slov prednosta II. Kliniky anestéziológie a intenzívnej medicíny Jozef Valky, vedúca sestra tej istej kliniky Monika Matošová, ako aj primár oddelenia pneumológie a ftizeológie Michal Urda.„Zatiaľ sme v súvislosti s očkovaním nezaznamenali žiadne problémy či komplikácie. Všetko ide úplne plynule,“ zakončila Maťašeje.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...