lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Zdravie: RÚVZ zrušil karanténu osady Jánoštelek v Topoľníkoch Topoľníky 17. februára (TASR) - Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Dunajskej Strede zrušil karanténu ...

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 17.02.2021 categoryDenné správy

Topoľníky 17. februára (TASR) - Regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) v Dunajskej Strede zrušil karanténu pre obec Topoľníky v osade Jánoštelek. Platila od 4. februára a mala zamedziť ďalšiemu rozširovaniu ochorenia COVID-19 v obci. Týkala sa zhruba 90 obyvateľov osady. Vyhláškou RÚVZ zrušil polícii pre pominutie dôvodov povinnosť kontroly dodržiavania karanténnych opatrení, izolácie v domácom prostredí nariadených osobám pozitívnych na ochorenie COVID-19, ako aj všetkým osobám, ktoré boli v úzkom kontakte s osobami pozitívnymi a ktoré sú obyvateľmi osady Jánoštelek. Rovnako zrušil povinnosť obce zabezpečovať dezinfekciu verejných priestranstiev obce.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...