lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ŽILINA: Vo FNsP nepodpísal podľa LOZ dodatok k zmluve ani jeden lekár Žilina 28. novembra (TASR) – Vo Fakultnej Nemocnici s poliklinikou (FNsP) v Žiline nepodpísal Memorandum o úprave ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Žilina 28. novembra (TASR) – Vo Fakultnej Nemocnici s poliklinikou (FNsP) v Žiline nepodpísal Memorandum o úprave pomerov v zdravotníctve navrhnuté premiérkou Ivetou Radičovou ani jeden lekár. TASR o tom informoval podpredseda Lekárskeho odborového združenia (LOZ) v žilinskej FNsP Branislav Serva.Vedenie FNsP v Žiline má podľa manažérky pre styk s verejnosťou a médiami Petry Lihanovej niekoľko alternatív riešenia a o konkrétnom postupe rozhodne podľa toho, či Ministerstvo zdravotníctva (MZ) SR prispôsobí opatrenia v nemocniciach alebo vláda SR vyhlási núdzový stav.Podpredseda LOZ v žilinskej nemocnici doplnil, že na výpovediach naďalej trvá 96 lekárov. „Dnes som hovoril s vedením a nedostal som informáciu, ako ide nemocnica situáciu riešiť,“ dodal Serva.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: