lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: VšZP upozorňuje na nekalý nábor poistencov v Rožňavskom okrese Bratislava 11. septembra (TASR) - Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) zaznamenala v týchto dňoch podvodné konanie neznámych ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 11. septembra (TASR) - Všeobecná zdravotná poisťovňa (VšZP) zaznamenala v týchto dňoch podvodné konanie neznámych ľudí, ktorí sa pohybujú v obciach Brzotín a Silica v Rožňavskom okrese. Na základe nepravdivých informácií sa údajne snažili prepoistiť ľudí zo Všeobecnej zdravotnej poisťovne do inej zdravotnej poisťovne."Argumentujú vymyslenými informáciami o tom, že VšZP už nebude od nového roka uzatvárať zmluvy s lekármi a nemocnicami v okresoch Rožňava a Rimavská Sobota. Tieto informácie sa nezakladajú na pravde," informovala hovorkyňa VšZP Petra Balážová.VšZP preto upozorňuje svojich klientov, aby boli opatrní. V prípade, ak sa stretnú s takýmito praktikami, môžu to oznámiť na čísle 0850 003 003.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...