lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: ÚDZS podniká pre zneužitie webstránky právne kroky Bratislava 23. februára (TASR) - Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou (ÚDZS) podal dnes na ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 23. februára (TASR) - Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou (ÚDZS) podal dnes na Okresnom súde v Novom Meste nad Váhom návrh na vydanie predbežného opatrenia, ktorým súd žiada, aby voči spoločnosti Vesmír prijal opatrenia týkajúce sa nakladania s doménou www.udzs.sk. "Úrad súčasne pripravuje podanie žaloby a trestného oznámenia," informovala jeho hovorkyňa Radoslava Muchová.Úrad, ktorý dohliada nad zdravotnými poisťovňami a poskytovaním zdravotnej starostlivosti, musel v utorok (21.2.) narýchlo zmeniť svoje webové sídlo. Dôvodom je útok na jeho pôvodnú webstránku www.udzs.sk, ktorá sídlila na internetovej doméne, ktorú nemal vo vlastníctve. Stránky Úradu pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou (ÚDZS) tak možno v súčasnosti nájsť na www.udzs-sk.sk.Webová doména doteraz patrila spoločnosti Vesmír, tá ju však vraj predala tretej strane. Pre TASR to uviedol Peter Puškár, ktorý má mandát na jej zastupovanie v rokovaniach s ÚDZS. Poznamenal, že kúpa asi bola špekuláciou, kupca konkretizovať nechcel, zaregistrovaný nie je. Puškár je zároveň predseda mimoparlamentnej strany PRÁVO A SPRAVODLIVOSŤ. Tvrdil, že situáciu chce napraviť, podľa vyjadrení úradu sa im doménu pokúšal v utorok predať za cenu v rozmedzí 10.000 až 30.000 eur.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: