lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Trio výstav zameraných na zdravotníctvo dnes otvorili v Bratislave Bratislava 26. septembra (TASR) - Výstav Slovenské dentálne dni, Slovmedica a Non-Handicap na ploche 6200 metrov ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 26. septembra (TASR) - Výstav Slovenské dentálne dni, Slovmedica a Non-Handicap na ploche 6200 metrov štvorcových sa v bratislavskej Inchebe oddnes zúčastní 139 vystavovateľov z Českej republiky, Maďarska, Nemecka, Poľska, Rakúska, Rumunska, Talianska a Slovenska. TASR o tom informovala hovorkyňa výstaviska Martina Sekulová. "Trio výstav orientovaných na zdravotníctvo opäť prichádza do Incheby, aby odborníkom z celého Slovenska poskytlo priestor na vzájomné stretnutia, rozhovory a výmenu poznatkov. Pre širokú verejnosť bude otvorená minipoliklinika s bezplatnými vyšetreniami," informovala hovorkyňa. Ako uviedla, Slovenské dentálne dni sú jediná špecializovaná výstava určená ľuďom, ktorí sa starajú o zdravie zubov a ústnej dutiny. Podľa Sekulovej súbežne s výstavou prebieha medzinárodný stomatologický kongres. "Výstavy Slovmedica a Non-Handicap oboznámia verejnosť s najnovším vybavením nemocníc, rôznymi prístrojmi a nástrojmi pre ošetrovanie pacientov, ktoré zmierňujú bolesť či uľahčujú rekonvalescenciu ležiacich," pokračovala hovorkyňa. Zdravotne postihnutí na výstavách nájdu rôzne špecializované predmety dennej potreby. "V minipoliklinike s bezplatnými vyšetreniami, na ktoré sa netreba objednávať, všetkých preklepnú od hlavy až po päty. Na mieste si možno dať zmerať tlak, z kvapky krvi skontrolovať hladinu cukru, cholesterolu, či nechať vyšetriť chrup najmenším. Čaká aj fyzioterapeutická kontrola a tiež informácie o vplyve správnej obuvi na zdravie," vymenovala Sekulová. Dodala, že po letnom vystavení tela slnečným lúčom, je tiež dobré nechať si skontrolovať znamienka a lekári z dermatovenerologickej kliniky ochotne poradia aj pri iných kožných problémoch. Zdravotnícke výstavy v Inchebe potrvajú do 28. septembra.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.