lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Slovenská zdravotnícka univerzita má nového rektora Bratislava 24. októbra (TASR) - Za účasti bývalého prezidenta Ivana Gašparoviča, podpredsedu vlády Petra Kažimíra ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 24.10.2014 categoryDenné správy

Bratislava 24. októbra (TASR) - Za účasti bývalého prezidenta Ivana Gašparoviča, podpredsedu vlády Petra Kažimíra a ministerky zdravotníctva Zuzany Zvolenskej dnes v hlavnom meste slávnostne inaugurovali nového rektora Slovenskej zdravotníckej univerzity v Bratislave profesora Petra Šimka. Vo svojom inauguračnom príhovore sa ako novozvolený rektor zaviazal pomôcť univerzite na jej ceste k ďalšiemu rozvoju vzdelania, vedy, udržania vnútornej stability a ochrane akademických práv a slobôd. S príhovorom vystúpila aj ministerka Zvolenská. Na inaugurácii sa zúčastnili i rektori a zástupcovia slovenských vysokých škôl a ďalší hostia.TASR informácie poskytla Lucia Žofčáková zo SZU.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...