lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Nemocnice ponúkajú voľné pracovné miesta, hľadajú najmä anestéziológov Bratislava 1. decembra (TASR) - Súčasná situácia v slovenskom zdravotníctve spôsobila pohyby aj na slovenskom ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bratislava 1. decembra (TASR) - Súčasná situácia v slovenskom zdravotníctve spôsobila pohyby aj na slovenskom trhu práce. Nemocnice v posledných dňoch intenzívne ponúkajú voľné pracovné miesta. Podľa pracovného portálu kariera.sk je ich momentálne k dispozícii 1215. TASR o tom informovala Zuzana Kačírová zo s.r.o. Zoznam. "Z analýzy ponúkaných pozícií vyplýva, že najviac hľadanými lekármi sú anestéziológovia a chirurgovia," priblížila Kačírová. Najväčší počet voľných pracovných miest je podľa nej v bratislavskej univerzitnej nemocnici a vo Fakultnej nemocnici Trenčín."Z ponúkaných pracovných miest vyplýva, že z celkového počtu 50 nemocníc nehľadá lekárov iba jediná," dodala Kačírová. V priemere by každá nemocnica rada prijala takmer 25 lekárov. Najviac - až 411 ich hľadá Univerzitná nemocnica Bratislava. Nasledujú Fakultná nemocnica Trenčín, ktorá hľadá 135 lekárov, a Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina s 98 hľadanými lekármi.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: