lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Na Donovaloch odštartovala séria stretnutí slovenských lekárnikov Donovaly 2. apríla (TASR) - Lekárne lekárnikom je témou série odborných regionálnych stretnutí lekárnikov, ktoré ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Donovaly 2. apríla (TASR) - Lekárne lekárnikom je témou série odborných regionálnych stretnutí lekárnikov, ktoré odštartovali v piatok, 1. apríla na Donovaloch. Stretnutia sa zúčastnilo viac ako 100 lekárnikov prevažne z banskobystrického kraja. TASR o tom dnes informovala Adriána Bednárová zo spoločnosti MARCUS PR.S odbornými prednáškami na podujatí vystúpil prezident Slovenskej lekárnickej komory (SLK) Tibor Czuľba, Ondrej Sukeľ z Aliancie lekárnikov, hlavný odborník MZ SR pre lekárenstvo Peter Mihálik a predseda predstavenstva a generálny riaditeľ Unipharmy Tomislav Jurik.„Cieľom regionálnych stretnutí je začať verejnú odbornú debatu na témy, ktoré najviac zaujímajú slovenských lekárnikov," uviedol pre TASR Czuľba. Okrem hlavnej témy Lekárne lekárnikom ide predovšetkým o vplyv generickej preskripcie na lekárenstvo či o redefinovanie legislatívnych podmienok v lekárenstve, ktoré budú odrážať verejný, a nie obchodný záujem.Po Donovaloch budú regionálne stretnutia lekárnikov pokračovať v priebehu apríla postupne v Košiciach, Trenčíne, Prešove, Nitre, Žiline, Bratislave a Trnave.Organizátorom stretnutí je SLK v spolupráci s Alianciou lekárnikov a spoločnosťou Unipharma – 1.slovenská lekárnická akciová spoločnosť. Odborným garantom podujatia je Slovenská farmaceutická spoločnosť.SLK v súčasnosti registruje 3720 členov.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...