lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


ZDRAVIE: Lekári z NsP Prievidza ešte nové zmluvy nepodpísali Bojnice 5. decembra (TASR) - V Nemocnici s poliklinikou (NsP) Prievidza so sídlom v Bojniciach ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Bojnice 5. decembra (TASR) - V Nemocnici s poliklinikou (NsP) Prievidza so sídlom v Bojniciach síce ešte lekári nepodpísali nové zmluvy, avšak poskytovanie zdravotnej starostlivosti je vďaka núdzovému režimu zabezpečené v plnom rozsahu."Čo sa týka zmlúv, pracuje sa na dodatkoch k zmluvám pre tých lekárov, ktorí dali výpovede a ktorým je nariadená práca," podotkol námestník riaditeľa pre liečebno-preventívnu starostlivosť Ján Belanský. Ako ďalej uviedol, pravdepodobne dnes by mali zmluvy odísť tak, ako to chcú odborári, na Lekárske odborové združenie. "V prípade, že tam nebude nejaký problém, tak sa tie zmluvy podpíšu," podotkol. Nemocnica nemá v súčasnosti problém s tým, že by lekári nenastúpili do práce. V zariadení dalo pôvodne výpovede 51 lekárov, koncom novembra ich stiahlo podľa Belanského 15 z nich.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...