lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Vietnam: Mladá žena záhadne zostarla, lekári jej ponúkli pomoc Hanoj 5. októbra (TASR) - Medicínski odborníci v južnom Vietname ponúkli pomoc 26-ročnej žene, ktorej ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Hanoj 5. októbra (TASR) - Medicínski odborníci v južnom Vietname ponúkli pomoc 26-ročnej žene, ktorej koža doslova cez noc zvráskavela, vďaka čomu vyzerá o 30 rokov staršie. Informovali o tom dnes miestne médiá.Tri nemocnice v Hočiminovom Meste ponúkli Nguyen Thi Phuong poradenstvo s odborníkmi, keď denník Tuoi Tre zverejnil v nedeľu 2. októbra jej fotografie.Koža Vietnamky zvráskavela, ale stále má vlasy, postavu aj držanie tela mladej ženy, dodal denník. Jej stav mätie miestnych lekárov.Správa ďalej uvádzala, že problém mladej Phuong sa začal v roku 2008, keď zjedla plody mora a na tvári sa jej urobili vyrážky. Predpísali jej lieky na dermatitídu (zápal kože), ale po týždni jej tvár opuchla a objavila sa jej na koži žihľavka."Keď sme sa vzali, Phuong bola nádherné dievča," povedal jej manžel, 34-ročný Nguyen Thanh Tuyen."Je ťažké rozprávať otvorene o manželských záležitostiach, ale vedzte, že stále svoju manželku milujem," dodal.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...