lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


VZZS ATE: Zranenému robotníkovi prišli na pomoc na Domašu leteckí záchranári (2) Kvakovce/Košice 14. februára (TASR) - Na pomoc 38-ročnému robotníkovi smerovali dnes pred poludním leteckí záchranári ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Kvakovce/Košice 14. februára (TASR) - Na pomoc 38-ročnému robotníkovi smerovali dnes pred poludním leteckí záchranári na východ Slovenska. Zranil sa pri páde z výšky na stavenisku hotela v rekreačnej oblasti Domaša - Dobrá. Ako TASR informovala hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby AIR - TRANSPORT EUROPE (VZZS ATE) Sylvia Galajda, vrtuľník previezol zraneného muža z Domaše na Kliniku úrazovej chirurgie do Košíc, kde ho momentálne operujú.Muž sa zranil na stavenisku hotela pri páde z približne sedemmetrovej výšky, keď dopadol na roxorovú tyč. "Utrpel vážne poranenia panvy," uviedla pre TASR hovorkyňa Univerzitnej nemocnice L. Pasteura v Košiciach Ladislava Šustová. Dodala, že pacient po prevoze do košickej nemocnice komunikoval s lekármi. Vyjadrovať sa k prognózam v súvislosti s jeho zdravotným stavom je podľa Šustovej slov vzhľadom na kritické zranenie pacienta, ako aj prebiehajúcu operáciu, momentálne predčasné. Skúmaním okolností spomínanej nehody na Domaši sa bude zaoberať inšpektorát práce.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.