lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


V trnavskej nemocnici je hospitalizovaných viac ako 70 ľudí s COVID-19 Trnava 25. decembra (TASR) – Deň pred Štedrým dňom evidovala Fakultná nemocnica (FN) Trnava hospitalizovaných ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 25.12.2020 categoryDenné správy

Trnava 25. decembra (TASR) – Deň pred Štedrým dňom evidovala Fakultná nemocnica (FN) Trnava hospitalizovaných s diagnózou nového koronavírusu spolu 73 pacientov a dvoch s podozrením naň. Na jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS) bolo osem pacientov, na anesteticko-resuscitačnom oddelení rovnaký počet a na umelej pľúcnej ventilácii ich bolo 12. Informuje o tom nemocnica na svojom webe. Medzi zamestnancami eviduje nemocnica 88 pozitívne testovaných (pred týždňom to bolo 78), z toho 77 zdravotníckych pracovníkov – 20 lekárov, 34 sestier a 21 ostatných zdravotníckych zamestnancov, k tomu 11 nezdravotníckych zamestnancov pozitívnych na ochorenie COVID-19.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...