lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


V USA stúpol počet úmrtí na koronavírus na 573 Washington 23. marca (TASR) - Počet úmrtí na nový koronavírus v Spojených štátoch stúpol v ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 23.03.2020 categoryDenné správy

Washington 23. marca (TASR) - Počet úmrtí na nový koronavírus v Spojených štátoch stúpol v pondelok na 573, vyplýva z údajov prestížnej súkromnej Univerzity Johna Hopkinsa.Najhoršie zasiahnutým je štát New York s 25 percentami z celkového počtu úmrtí. Po ňom nasleduje štát Washington na západnom pobreží, pôvodné ohnisko nákazy v USA. Nárast počtu úmrtí hlási aj štát New Jersey susediaci s New Yorkom. V USA majú už najmenej 41.708 potvrdených prípadov nákazy koronavírusom. Krajina sa tak zaradila na tretie miesto za Čínu, kde majú najviac infikovaných a odkiaľ sa nový koronavírus začal šíriť, a za Taliansko.Skutočný počet nakazených je v USA pravdepodobne vyšší, než je počet potvrdených prípadov.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: