lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


V Slovinsku zaznamenali za stredu 33 prípadov nákazy, najviac v Ľubľane Ľubľana 27. augusta (TASR) - V Slovinsku zaznamenali za stredu 33 pozitívnych testov na koronavírus ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 27.08.2020 categoryDenné správy

Ľubľana 27. augusta (TASR) - V Slovinsku zaznamenali za stredu 33 pozitívnych testov na koronavírus z 1299 urobených, uviedla vo štvrtok vláda na Twitteri. Citovala ju slovinská tlačová agentúra STA.V nemocnici je hospitalizovaných 23 ľudí, o troch viac než v predchádzajúci deň, ale nikto nie je na jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS). V tejto balkánskej krajine nezaznamenali za stredu žiadne úmrtie súvisiace s ochorením COVID-19 spôsobované novým druhom koronavírusu; celkovo je úmrtí stále 133.Počet aktívnych prípadov nákazy je v súčasnosti 423, uviedla monitorovacia webová stránka covid-19.sledilnik.Najnovšie prípady infekcie zistili v 16 samosprávnych oblastiach, väčšinu však v hlavnom meste Ľubľana.Zatiaľ hlásilo Slovinsko celkovo 2755 prípadov nákazy koronavírusom.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...