lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


V.Lengvarský:Nechceme urobiť chyby krajín,ktoré príliš rýchlo uvoľnili opatrenia Trnava 16. apríla (TASR) - Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO) plánuje trvať na tom, ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 16.04.2021 categoryDenné správy

Trnava 16. apríla (TASR) - Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský (nominant OĽANO) plánuje trvať na tom, aby zákaz vychádzania zostal naďalej v platnosti. Podľa neho stále existuje vysoké riziko zhoršenia epidemiologickej situácie. Povedal to počas pracovného výjazdu v Trnave."Od pondelka (19. 4.) sa ide otvárať veľa prevádzok a my ešte stále nemáme presné dáta, ako sa na situácii prejavili sviatky Veľkej noci, to príde s dvoj- až trojtýždňovým oneskorením. Nechceme urobiť chyby iných krajín, ktoré príliš rýchlo uvoľnili opatrenia a potom na to doplatili," povedal minister.Doplnil, že testovacia stratégia obyvateľstva sa pripravuje, bude sa zameriavať najmä na rizikové skupiny - školy, veľké podniky, miesta, kde sa stretáva väčšie množstvo ľudí. "Chceme, aby sme čím menej bežných občanov trápili pravidelným antigénovým testovaním," uviedol Lengvarský.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...