lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Chyba: Hľadaný lekár sa v našej databáze už nenachádza..

Ukrajina zaznamenala už vyše milión prípadov nákazy koronavírusom Kyjev 24. decembra (TASR) - Ukrajina prekonala hranicu milión prípadov nákazy koronavírusom, vyplýva zo štvrtkových ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 24.12.2020 categoryDenné správy

Kyjev 24. decembra (TASR) - Ukrajina prekonala hranicu milión prípadov nákazy koronavírusom, vyplýva zo štvrtkových údajov Systému monitorovania epidémie koronavírusu ukrajinskej Rady národnej bezpečnosti a obrany (RNBO).Počet potvrdených prípadov infekcie novým typom koronavírusu na Ukrajine sa za posledných 24 hodín zvýšil o 11.490 na celkovo 1.001.132.Chorobe COVID-19, ktorú spôsobuje koronavírus SARS-CoV-2, podľahlo v priebehu uplynulých 24 hodín 223 ľudí, čím celkový počet obetí pandémie v krajine stúpol na 17.395.Z ochorenia sa za posledných 24 hodín uzdravilo 15.775 ľudí, od začiatku pandémie už 631.435.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: