lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


USA: Na COVID-19 už zomrelo viac ľudí než vojakov v prvej svetovej vojne Washington 17. júna (TASR) – Počet úmrtí na chorobu COVID-19 v USA prevýšil počet amerických ...

authorTASR dateVloženie/úprava Streda, 17.06.2020 categoryDenné správy

Washington 17. júna (TASR) – Počet úmrtí na chorobu COVID-19 v USA prevýšil počet amerických vojakov, ktorí padli počas prvej svetovej vojny. Vyplýva to z údajov Univerzity Johnsa Hopkinsa v americkom štáte Maryland. Informovala o tom agentúra AP.Spojené štáty podľa oficiálnych údajov stratili v prvej svetovej vojne 116.516 vojakov. Počet potvrdených obetí pandémie nového koronavírusu v USA toto číslo v utorok prevýšil. V Spojených štátoch sa koronavírusom nakazilo už približne 2,2 milióna ľudí a vyše 119.000 infikovaných zomrelo. Súčasnou pandémiou sú tak USA postihnuté najviac spomedzi všetkých krajín sveta.Počet obetí pandémie v Spojených štátoch už koncom apríla prevýšil počet amerických vojakov, ktorí zahynuli počas vojny vo Vietname, píše agentúra AFP.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...