lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


USA: Biden skritizoval súčasné tempo distribúcie vakcín a sľúbil, že ho zrýchli Washington 29. decembra (TASR) - Novozvolený americký prezident Joe Biden v utorok skritizoval tempo, akým ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 29.12.2020 categoryDenné správy

Washington 29. decembra (TASR) - Novozvolený americký prezident Joe Biden v utorok skritizoval tempo, akým vláda odchádzajúceho prezidenta Donalda Trumpa distribuuje vakcíny proti novému koronavírusu v krajine. Podľa Bidena pri súčasnej rýchlosti vakcinácia miestneho obyvateľstva "nebude trvať mesiace, ale roky". Informovala o tom agentúra AP.Budúci prezident prisľúbil, že po nástupe do úradu zrýchli tempo päť- až šesťnásobne tak, aby bolo denne zaočkovaných jeden milión Američanov. Biden v tejto súvislosti uviedol, že svojmu tímu nariadil pripraviť omnoho agresívnejšiu stratégiu distribúcie vakcín. "Urobím všetko možné, aby sme sa pohli správnym smerom," povedal.Zároveň však uznal, že aj pri zvýšenom tempe bude trvať niekoľko mesiacov, kým bude zaočkovaná väčšina obyvateľstva.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...