lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Trnava: Internát SOŠ elektrotechnickej nebude karanténnym strediskom Trnava 14. apríla (TASR) – Internát Strednej odbornej školy elektrotechnickej na Sibírskej ulici v Trnave nebude ...

authorTASR dateVloženie/úprava Utorok, 14.04.2020 categoryDenné správy

Trnava 14. apríla (TASR) – Internát Strednej odbornej školy elektrotechnickej na Sibírskej ulici v Trnave nebude nateraz slúžiť ako repatriačné stredisko. Hoci počas uplynulých sviatočných dní bolo pripravované na prijatie prvých repatriantov do karantény, malo by zostať v pohotovosti pre možné ubytovanie pre ľudí z prvej línie - pre lekárov, sestričky, hasičov, policajtov a šoférov. Oznámil to zriaďovateľ zariadenia Trnavský samosprávny kraj na svojej stránke na sociálnej sieti. Na karanténne stredisko sa v súvislosti s novým koronavírusom ale zmenila jeho Škola v prírode Moravský Svätý Ján. V TTSK sú repatrianti ubytovaní pre povinnú karanténu aj v Piešťanoch, v Gabčíkove a v Senici.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...