lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Testovanie: V Prešove je plynulé, počty čakajúcich je možné si overiť Prešov 23. januára (TASR) - V rámci víkendového celoplošného testovania na ochorenie COVID-19 je v Prešove ...

authorTASR dateVloženie/úprava Sobota, 23.01.2021 categoryDenné správy

Prešov 23. januára (TASR) - V rámci víkendového celoplošného testovania na ochorenie COVID-19 je v Prešove otvorených všetkých 44 odberných miest, ktoré zriadilo mesto. Obyvatelia sa môžu prísť otestovať na ktorékoľvek z nich. "Priebeh testovania je na väčšine odberných miest plynulý," informovala v sobotu radnica na webstránke mesta.Občania so zdravotným hendikepom alebo tehotné ženy sa môžu hlásiť u príslušníka polície, ktorý im zabezpečí prednostné otestovanie."Obyvateľom odporúčame, aby si pred príchodom na odberné miesto skontrolovali približný počet čakajúcich na jednotlivých odberných miestach na webstránke www.somvrade.sk," uviedlo mesto.Mapa 44 odberných miest je k dispozícii na internete cez adresu https://bit.ly/Mapa_odbernych_miest_Presov.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...