lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Testovanie: TSK pomohol samosprávam s antigénovými testami aj personálom Trenčín 23. januára (TASR) – Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) pomohol samosprávam s celoplošným skríningovým testovaním antigénovými ...

authorTASR dateVloženie/úprava Sobota, 23.01.2021 categoryDenné správy

Trenčín 23. januára (TASR) – Trenčiansky samosprávny kraj (TSK) pomohol samosprávam s celoplošným skríningovým testovaním antigénovými testami, ochrannými pomôckami, priestormi stredných škôl, študentmi zdravotníckych škôl a personálom z troch krajských nemocníc.V Púchove opakujú celoplošné antigénové testovanie po dvoch týždňoch a radnica vytvorila desať odberových miest. Mesto Trenčín testuje počas víkendu (23. – 24. 1.) antigénovými testami na 36 odberových miestach. V Považskej Bystrici otvorili odberové miesta v 16 mestských a prímestských častiach a k dispozícii je 22 odberových tímov. Prievidza sprístupnila 25 odberových miest, Partizánske 18, Dubnica nad Váhom 15 a Bánovce nad Bebravou 14.Celoslovenský skríning na ochorenie COVID-19 sa na Slovensku realizuje od 18. do 26. januára. Má ukázať celoplošnú situáciu s pandémiou. Podľa jeho výsledkov sa má SR rozdeliť na 37 horších a 36 lepších okresov s tým, že v tých horších sa bude skríning opakovať.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...