lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Taliansko: U šéfa civilnej ochrany Angela Borrelliho nezistili koronavírus Rím 26. marca (TASR) - Šéf talianskej civilnej ochrany Angelo Borrelli - miestna tvár boja ...

authorTASR dateVloženie/úprava Štvrtok, 26.03.2020 categoryDenné správy

Rím 26. marca (TASR) - Šéf talianskej civilnej ochrany Angelo Borrelli - miestna tvár boja proti šíreniu nového koronavírusu - sa podrobil testu na prítomnosť tohto vírusu, ktorý bol negatívny. Informovala o tom agentúra DPA s odvolaním sa na oznámenie jeho úradu.Borrelli (55) je v karanténe od stredy, keď oznámil, že dostal horúčku. Ešte stále má miernu chrípku, ale pracuje z domu a je v nepretržitom kontakte so svojím úradom.V nedeľu Úrad pre civilnú ochranu oznámil, že nákazu potvrdili už u desiatky jeho pracovníkov.V Taliansku momentálne evidujú 74.386 ľudí nakazených koronavírusom, ktorý si tam vyžiadal aj 7503 obetí na životoch. Taliansko je v súvislosti s pandémiou COVID-19 globálne najviac postihnutou.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...