lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


TRSTENÁ: Hornooravská nemocnica poskytuje kompletnú zdravotnú starostlivosť Trstená 1. decembra (TASR) – Všetky oddelenia i ambulancie Hornooravskej nemocnice s poliklinikou v Trstenej ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Trstená 1. decembra (TASR) – Všetky oddelenia i ambulancie Hornooravskej nemocnice s poliklinikou v Trstenej poskytujú kompletnú zdravotnú starostlivosť vrátane plánovaných operačných výkonov. Do práce dnes nastúpila drvivá väčšina z 15 lekárov, ktorým uplynula výpovedná lehota."Poverenia na povinnosť pracovnej činnosti si prevzalo 12 lekárov. Dvoch sme nezastihli, no mali by sa dostaviť do nemocnice a jedna lekárka je práceneschopná. Až na tieto tri výnimky sú všetci ostatní k dispozícii," predpoludním o tom TASR informoval hospodársko-technický námestník Petr Vašíček.Zabezpečený je normálny chod jednotlivých oddelení. "Priebežne vykonávame aj plánované operácie. Našich pacientov sme nútení prevážať do okolitých nemocníc len na vyšetrenia centrálnym tomografom, ale to je starší technický problém, ktorý vôbec nesúvisí so vzniknutou situáciou," dodal Vašíček.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...