lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


TRENČÍN: Vo FN stiahli výpovede desiatky lekárov, núdzový stav zatiaľ nevyužili Trenčín 30. novembra (TASR) – Vo Fakultnej nemocnici (FN) v Trenčíne stiahlo už výpovede okolo 90 ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Trenčín 30. novembra (TASR) – Vo Fakultnej nemocnici (FN) v Trenčíne stiahlo už výpovede okolo 90 lekárov z pôvodných 144, ktorí dali výpovede. Ďalší avizujú ich stiahnutie v priebehu dnešného dňa. TASR o tom informovala námestníčka riaditeľa FN Terézia Drobná. "Vo výpovedi tak zostáva 54 lekárov, čo bol stav asi pred hodinou. Bude sa to však meniť, lekári postupne prichádzajú a sťahujú výpovede," priblížila Drobná. Ozrejmila, že zatiaľ nebolo ani potrebné doručovať lekárom vo výpovediach tlačivá, ktorými im riaditeľ nemocnice nariaďuje prácu. "Tým, ktorí výpovede nestiahli a riaditeľ usúdi, že ich budeme potrebovať, doručíme príkazy na prácu v priebehu dnešného dňa. Väčšina oddelení už môže ísť v normálnom režime, neisté je krčné oddelenie, ortopédia. Ale lekári stále výpovede sťahujú, takže sa to zrejme zmení," doplnila Drobná s tým, že výpovede stiahli aj niektorí neonatológovia, a tak už nie sú ohrození patologickí novorodenci.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...