lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


TRENČÍN: Beh pre život zavŕšilo na Mierovom námestí rekordných 1362 bežcov Trenčín 16. júna (TASR) – Šiesty ročník Behu pre život vyvrcholil v sobotu (15. 6.) na ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Trenčín 16. júna (TASR) – Šiesty ročník Behu pre život vyvrcholil v sobotu (15. 6.) na Mierovom Námestí v Trenčíne. Rekordných 1362 bežcov podporilo výskumu liečby rakoviny sumou 5803 eur, čo je o 1683 eur viac ako vlani.Novým patrónom Behu pre život v Trenčíne sa stal hokejový útočník Dukly Trenčín Ján Pardavý. „Som nesmierne rád, že som mal možnosť byť s celou rodinou súčasťou Behu pre život. Ľudia vytvorili na trati fantastickú atmosféru a spojili sa pre dobrú vec naozaj s nadšením,“ opísal atmosféru behu.Vyzbierané štartovné a dary venuje Nadácia Tesco na kúpu unikátneho laboratórneho prístroja NanoSight, dôležitého pre výskum onkologických ochorení. „V Trenčíne ľudia ukázali, že majú veľké srdcia a opäť neváhali pomôcť dobrej veci. Dnešným charitatívnym behom pomohli nielen svojmu zdraviu, ale aj onkologickým pacientom na celom Slovensku,“ uviedol Michal Dyttert, správca Nadácie Tesco, ktorá Beh pre život organizuje.Na Behu pre život sa môžu zúčastniť všetci bez rozdielu veku či fyzickej kondície, vrátane rodičov s malými deťmi. Na predchádzajúcich piatich ročníkoch sa zúčastnilo 42.534 bežcov, vyzbieralo sa 266.733 eur.

Štítky :

Lipozomálny vitamín C - Vyšší účinok a nižšie náklady a jednoduché podávanie

Vitamín C spolupracuje pri vyše 300 reakciách v tele. Veľa vedeckých a lekárskych prác potvrdilo početné priaznivé účinky vitamínu C na naše telo – uveďme aspoň niekoľko najdôležitejších: