lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Španielsko: Kráľ Filip VI. v pondelok odišiel do desaťdňovej domácej karantény Madrid 23. novembra (TASR) - Španielsky kráľ Filip VI. v pondelok odišiel do domácej desaťdňovej ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 23.11.2020 categoryDenné správy

Madrid 23. novembra (TASR) - Španielsky kráľ Filip VI. v pondelok odišiel do domácej desaťdňovej karantény po tom, čo sa stretol s osobou pozitívne testovanou na nový koronavírus, uviedol španielsky denník ABC s odvolaním sa na Palác Zarzuela, kde sídli kráľovská rodina."Od tohto momentu sa (kráľ) bude zdržiavať v desaťdňovej karanténe a zároveň sa dočasne prerušujú všetky aktivity, ktoré mal na toto obdobie naplánované," píše sa vo vyhlásení paláca.Kráľovná Letizia, princezná Leonor a infantka Sofia môžu vo svojich bežných aktivitách pokračovať aj naďalej. Domácu karanténu museli v minulosti podstúpiť kráľovná Letizia a princezná Leonor po tom, čo boli v kontakte s osobami pozitívne testovanými na ochorenie COVID-19.Kráľ Filip VI. mal v stredu odcestovať do andalúzskej Sevilly na otvorenie summitu v oblasti inovácií v cestovnom ruchu (TIS2020), kde ho mala podľa ABC sprevádzať kráľovná Letizia.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...