lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Slovinsko: Prezident Danilo Türk podstúpil operáciu prostaty Ľubľana 31. marca (TASR) - Slovinský prezident Danilo Türk podstúpil operáciu na odstránenie nádoru na ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Ľubľana 31. marca (TASR) - Slovinský prezident Danilo Türk podstúpil operáciu na odstránenie nádoru na prostate.Prezidentov úrad dnes oznámil, že Türk sa dobre zotavuje po chirurgickom zákroku, ktorý vykonali v utorok 29. marca v Innsbrucku v susednom Rakúsku.Vo vyhlásení sa uvádzalo, že nádor zistili lekári v skorom štádiu a úspešne ho odstránili.Prezident sa vráti do práce na budúci týždeň a za operáciu si platil sám, uvádzalo sa ďalej vo vyhlásení.

Štítky :

Zľava 10% na vozidlá Škoda pre lekárov a zdravotníckych profesionálov

Práca lekárov, sestier, lekárnikov a ďalších zdravotníckych profesionálov nie je len povolanie, je to poslanie. Spoločnosť IMPA si váži prácu celého zdravotníckeho personálu. Ich oddanosť a neustálu snahu prinášať výnimočnú zdravotnú starostlivosť si ctí, a preto im prináša špeciálnu ponuku.