lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


RUŽOMBEROK: Hniezdo záchrany ÚVN vydalo zdravého chlapčeka Ružomberok 8. januára (TASR) – V Hniezde záchrany ružomberskej Ústrednej vojenskej nemocnice (ÚVN) našli členovia ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 30.11.-0001 categoryDenné správy

Ružomberok 8. januára (TASR) – V Hniezde záchrany ružomberskej Ústrednej vojenskej nemocnice (ÚVN) našli členovia jej personálu v piatok 4. januára podvečer zdravého novorodenca. TASR o tom dnes informoval hovorca ÚVN Valér Ferko."Chlapček bol riadne zabalený, čistý s podviazaným pupočníkom. Službukonajúci lekár ho prevzal a pred ďalšou hospitalizáciou u nás vykonal urýchlene všetky potrebné vyšetrenia. Dieťatko je vo výbornom zdravotnom stave," spresnil hovorca ÚVN.Za zmienku podľa neho stojí aj fakt, že 3,3 kg vážiaci a 51 cm merajúci chlapček je úplne prvým uloženým a následne nájdeným novorodencom v Hniezde záchrany, ktoré funguje v areáli ružomberskej ÚVN od roku 2005.

Štítky :

B. Bystrica: Rooseveltova nemocnica otvorila Vakcinačné centrum proti vírusu HPV

Banská Bystrica 11. apríla (TASR) - Rooseveltova nemocnica v Banskej Bystrici otvorila vo štvrtok prvé ...