lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Prezidentom Slovenskej komory zdravotníckych záchranárov sa stal F. Majerský Poprad 28. apríla (TASR) – Snem Slovenskej komory zdravotníckych záchranárov (SKZZ) si dnes na svojom ...

authorTASR dateVloženie/úprava Piatok, 28.04.2017 categoryDenné správy

Poprad 28. apríla (TASR) – Snem Slovenskej komory zdravotníckych záchranárov (SKZZ) si dnes na svojom zasadnutí v Poprade zvolil nových členov Rady komory. Novým prezidentom sa stal František Majerský, vo funkcii bude pôsobiť od júna nasledujúce štyri roky. Viceprezidentom sa stal Michal Weinciller a za generálneho sekretára snem zvolil Imricha Andrásiho. "Ďakujeme členom za podporu a zároveň ich voľbu považujeme za záväzok pokračovať v začatej práci v prospech záchranárov, ale aj v prospech pacienta a záchrannej služby ako takej. Záchranná služba potrebuje v tejto dobe zmeny, ktoré hlavne zvýšia jej dostupnosť, ešte viac zvýšia odbornosť a zlepšia postavenie zdravotníckych záchranárov v spoločnosti. Myslím, že záchranári aj pacient si tieto zmeny zaslúžia," povedal po sneme novozvolený prezident SKZZ Majerský.SKZZ je samosprávna stavovská organizácia v zdravotníctve, ktorá združuje zdravotníckych záchranárov v záchrannej službe a všetkých zložkách integrovaného záchranného systému. Činnosť začala v roku 2013.

Štítky :

Radíme: Vysoký krvný tlak sa môže prejavovať bolesťou hlavy či chronickou únavou

Bratislava 24. apríla (TASR) - Vysoký krvný tlak nebolí. Pacient o ňom často nemusí vedieť. ...