lekari.sk je mediálne zdravotníctvo a informácie si tu nájde lekár, lekáreň, psychológ, farmaceut, očná optika, medik, zdravotná sestra, nemocnica ... ale i pacient.


Poľsko hlási už 539 obetí ochorenia COVID-19 Varšava 27. apríla (TASR) - Počet prípadov nákazy koronavírusom SARS-CoV-2 v Poľsku za uplynulých 24 ...

authorTASR dateVloženie/úprava Pondelok, 27.04.2020 categoryDenné správy

Varšava 27. apríla (TASR) - Počet prípadov nákazy koronavírusom SARS-CoV-2 v Poľsku za uplynulých 24 hodín vzrástol o 144 a dosiahol 11.761, informovala v pondelok agentúra PAP s odvolaním sa na poľské ministerstvo zdravotníctva.Chorobe COVID-19, ktorú koronavírus spôsobuje, podľahli od nedele ďalší štyria ľudia. Celkový počet úmrtí sa tým zvýšil na 539. Doposiaľ sa vyliečilo 2466 ľudí. Prvý prípad infekcie Poľsko zaznamenalo 4. marca. Pacient sa už medzičasom vyliečil a prepustili ho z nemocnice.Poľská vláda v súvislosti s pandémiou ochorenia COVID-19 vyhlásila 20. marca stav pohotovosti, zatvorila všetky školy, divadlá a kiná a obmedzila verejné zhromaždenia.Poľsko od 20. apríla znovu otvorilo pre verejnosť parky a lesy. Vláda sa rozhodla zmierniť niektoré obmedzenia, ktoré každodenný život prakticky zastavili.

Štítky :

Dolinková: MZ zatiaľ eviduje 47 úspešných žiadateľov o príspevok na ambulanciu

Bratislava 9. mája (TASR) - O finančný príspevok z plánu obnovy na vznik novej ambulancie ...